DRIES SLOOTMANS

Directeur Général

Dries is verantwoordelijk voor de consulting afdeling van BOSAQ en helpt je bij het beantwoorden van alle watergerelateerde vragen. Samen met zijn team van ingenieurs pakken zij alle complexe wateruitdagingen aan, leveren kwaliteitsadvies, zorgen voor de best mogelijke oplossingen en coördineren de implementaties.


Dries krijgt energie van het zoeken en vinden van oplossingen voor uw zakelijke uitdagingen op vlak van water. Het geeft Dries een enorme voldoening als hij en zijn team van experts in combinatie met uw bedrijf, een positieve impact kunnen creëren op onze samenleving en bovendien uw bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Daarnaast is Dries gelukkig getrouwd, heeft twee lieve dochters, houdt van sporten en drinkt het liefst een latte macchiato caramel, als het even kan, onder een stralende zon.

Laten we samen impact hebben!

Abonnez-vous à notre newsletter et recevez les dernières mises à jour sur nos services et nos produits mais aussi nos dernières actualités et développements.

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram